Foto: Shutterstock
Pildīta karpa ar fetas sieru - īpašām vakariņām.
40Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

karpa (iztīrīta) zaļumi fetas siers majonēze šampinjoni rīvēts siers saldais krējums

Pagatavošana

1

Karpu pilda ar dažādiem zaļumiem, kas sajaukti ar fetas sieru.

2

Liek folijā. Zivs virspusi apsmērē ar majonēzi un uz tās kārto ripiņās sagrieztus šampinjonus, apber ar rīvētu sieru.

3

Pārlej pildīto karpu ar saldo krējumu. Paceļ folijas malas, veidojot trauciņu virsū ramas saldo krējumu.

4

Cep cepeškrāsnī 20 minūtes, paver foliju vaļā, lai zivs apbrūninātos, un cep vēl aptuveni 10 minūtes.

Iesūtīja: Dana

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!