40Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
karpa (iztīrīta) zaļumi fetas siers majonēze šampinjoni rīvēts siers saldais krējums
Pagatavošana
1
Karpu pilda ar dažādiem zaļumiem, kas sajaukti ar fetas sieru.
2
Liek folijā. Zivs virspusi apsmērē ar majonēzi un uz tās kārto ripiņās sagrieztus šampinjonus, apber ar rīvētu sieru.
3
Pārlej pildīto karpu ar saldo krējumu. Paceļ folijas malas, veidojot trauciņu virsū ramas saldo krējumu.
4
Cep cepeškrāsnī 20 minūtes, paver foliju vaļā, lai zivs apbrūninātos, un cep vēl aptuveni 10 minūtes.
Iesūtīja: Dana
Ziemassvētku receptesKristību ēdienkarteFetas siersKarpaSaldais krējumsŠampinjoniZivju un jūras produktu ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit