50Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 5
5 gab.olas40 gkaltētas sēnes100 gsiers60 gsviests0.5 gab.sīpols malti melnie pipari sāls
Pagatavošana
1
Olas novāra, atdzesē, noloba, pārgriež šķērsām uz pusēm, izņem dzeltenumu.
2
Iepriekš nomērcētas sēnes novāra, atdzesē un nospiež ar roku lieko šķidrumu.
3
Novārītās sēnes un sīpolu izmaļ gaļas mašīnā, pievieno dzeltenumus, mīkstu sviestu (bet ne izkausētu), piparus un sāli pēc garšas. Visu sajauc, līdz veidojas viendabīga masa.
4
Ar gatavo masu piepilda olu baltumus un atdzesē.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit