
40Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 5
5 gab.cieti vārītas olas1 ĒKmajonēze sāls pipari salātu lapa
Pagatavošana
1
Cieti novārītas, nolobītas olas pārgriež gareniski uz pusēm, izņem dzeltenumus, izberž caur sietu, sajauc ar majonēzi, sāli, pipariem.
2
Pilda olu pusītēs un sakārto uz salātu lapām.
Pildījumam var izmantot arī citas sastāvdaļas
- olu dzeltenumi, sviests, dilles, sīki sakapāts lasis.
- olu dzeltenumi, majonēze un ikri.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit