Foto: Shutterstock
Pildītas olas - klasiski gardi.
40Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 5
5 gab.cieti vārītas olas1 ĒKmajonēze sāls pipari salātu lapa

Pagatavošana

1

Cieti novārītas, nolobītas olas pārgriež gareniski uz pusēm, izņem dzeltenumus, izberž caur sietu, sajauc ar majonēzi, sāli, pipariem.

2

Pilda olu pusītēs un sakārto uz salātu lapām.

Pildījumam var izmantot arī citas sastāvdaļas

  • olu dzeltenumi, sviests, dilles, sīki sakapāts lasis.
  • olu dzeltenumi, majonēze un ikri.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!