20Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
6 gab.vārītas olas1.5 ĒKmajonēze1.5 ĒKjogurts bez piedevām1.25 TKkarijs0.4 TKsasmalcināts ķimenes1 TKčatnija mērce1 gab.sīpoloki ar sīpolu0.5 TKlaima sula tobasco
Pagatavošana
1
Nogriez no vārīto olu abiem galiem papīra biezuma šķēles un pārgriez olas uz pusēm.
2
Izberz dzeltenumus caur sietu (vai saspaidi ar dakšiņu) un pievieno pārējās sastāvdaļas, pēc garšas pievienojot sāli un piparus.
3
Pildījumu liec dekorējamā piltuvē ar lielu atveri un spied masu baltumos.
4
Pildītas olas var pagatavot 6 stundas iepriekš un atdzesētas uzglabāt ledusskapī.
5
Pirms pasniegšanas garnē ar smalki sagrieztiem lociņiem
Iesūtīja: Linduxx
BrokastisLaunagsĀtri pagatavojami ēdieniLieldienu receptesOlu uzkodasJogurtsKarijsLaimsSīpollokiTabasco piparu mērceĶimenesMajonēze
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit