Foto: Shutterstock
Pildītas olas ar kariju lielisks papildinājums svētku gadam.
20Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
6 gab.vārītas olas1.5 ĒKmajonēze1.5 ĒKjogurts bez piedevām1.25 TKkarijs0.4 TKsasmalcināts ķimenes1 TKčatnija mērce1 gab.sīpoloki ar sīpolu0.5 TKlaima sula tobasco

Pagatavošana

1

Nogriez no vārīto olu abiem galiem papīra biezuma šķēles un pārgriez olas uz pusēm.

2

Izberz dzeltenumus caur sietu (vai saspaidi ar dakšiņu) un pievieno pārējās sastāvdaļas, pēc garšas pievienojot sāli un piparus.

3

Pildījumu liec dekorējamā piltuvē ar lielu atveri un spied masu baltumos.

4

Pildītas olas var pagatavot 6 stundas iepriekš un atdzesētas uzglabāt ledusskapī.

5

Pirms pasniegšanas garnē ar smalki sagrieztiem lociņiem

Iesūtīja: Linduxx

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!