Foto: Shutterstock
Pildītās olas ar ķilavu jeb ķilavolas klasiskajā variantā.
15Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 9
9 gab.vārītas olas (cieti vārītas)2 ĒKskābs krējums1 šķipsnasāls1 šķipsnacukurs1 naža galssinepes ķilavas (iztīrītas marinādē) saujadilles

Pagatavošana

1

Olas noloba, pārgriež šķērsām uz pusēm, izņem dzeltenumus.

2

Dzeltenumus ar dakšiņu samīca, pievieno krējumu, sāli, cukuru, sinepes, sasmalcinātas dilles un sablendē.

3

Olas pilda ar dzeltenumu masu, pārliek ķilavu, dekorē ar dilles zariņu.

Iesūtīja: Lora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!