15Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 9
9 gab.vārītas olas (cieti vārītas)2 ĒKskābs krējums1 šķipsnasāls1 šķipsnacukurs1 naža galssinepes ķilavas (iztīrītas marinādē) saujadilles
Pagatavošana
1
Olas noloba, pārgriež šķērsām uz pusēm, izņem dzeltenumus.
2
Dzeltenumus ar dakšiņu samīca, pievieno krējumu, sāli, cukuru, sinepes, sasmalcinātas dilles un sablendē.
3
Olas pilda ar dzeltenumu masu, pārliek ķilavu, dekorē ar dilles zariņu.
Iesūtīja: Lora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit