25Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
6 gab.olas400 gmajonēze pēc garšassāls1.5 ĒKsinepes pētersīļi
Pagatavošana
1
Olas novāra cietas un liek ledus aukstā ūdenī mērcēties. Ik pa laikam nomaina auksto ūdeni, lai pēc tam čaumalu viegli nolobīt.
2
Olām noplēš čaumalu, pārgriež uz pusēm un izņem dzeltenumus.
3
Izņemtos dzeltenumus samīca un sajauc ar majonēzi, sāli un sinepēm.
4
Olu baltumu laiviņās pilda pagatavoto masu ar konditorejas maisa palīdzību, izspiežot skaistas krokas. Dekorē ar pētersīļu lapiņām.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit