40Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
250 gmilti75 gsviests25 gauzu pārslas50 gcukurs50 gmandeļu skaidiņas50 grabarberi1 gab.apelsīna sula2 ĒKcukurs
Pagatavošana
1
Ietaukotā formā (var izmantot vienu lielu trauku vai gatavot porciju trauciņos) liek sagrieztus rabarberus, pievieno svaigi spiestu apelsīna sulu un 2 ēdamkarotes cukura.
2
Miltus un sviestu ar pirkstiem saberž drumslās, pievieno pārējās sastāvdaļas un ber pāri rabarberiem.
3
Cepeškrāsni uzsilda līdz 190°C, cep 25 – 30 minūtes, līdz rabarberi sāk burbuļot, bet drumslas kļuvušas kraukšķīgi brūnas.
4
Pasniedz vēl siltu – ar vaniļas saldējumu.
Lai labi garšo!
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiPasniegt atdzesētuAuzu pārslasMandelesMiltiRabarberiSviestsTortes un kūkas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit