45Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
eļļa cepšanai3 sīpoli2 burkāni šampinjoni3 ķiploka daiviņas2 saujassoja2 glāzesrīsi saldais krējums pēc garšassojas mērce
Pagatavošana
1
Lielā, dziļā pannā apcep dažus sagrieztus sīpolus. Kad tie pusgatavi, pievieno diezgan smalki sarīvētus pāris burkānus. Tālāk pievieno sagrieztus šampinjonus un ķiplokus.
2
Kad tie apcepušies, pievieno uzbriedinātus sojas gabaliņus ar visu ūdeni.
3
Uzber rīsus un izlīdzina, pārlej ar ūdeni tā, lai šķidrums būtu 2 pirkstu platumā virs rīsiem. Ūdenim var pievienot saldo krējumu. Uzliek vāku un atstāj visu uz lēnas uguns 20 minūtes.
4
Samaisa, pēc garšas pievieno sojas mērci.
Iesūtīja: Susurmamma
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit