60Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
750 mlgaļas buljons500 gteļa gaļa500 gburkāni300 grīsi3 gab.tomāti1 gab.sīopls4 ĒKeļļa1 šķipsnasāls
Pagatavošana
1
Gaļu sagriež nelielos kubiciņos, burkānus un sīpolus-salmiņos.
2
Katliņā uzkarsē eļļu un apcep gaļu, pārkaisa ar sāli un pipariem.
3
Dārzeņus kopā ar gaļu 5 minūtes pasautē, pievieno pusi buljona un uz mazas liesmas 30 minūtes sautē.
4
Tad pievieno rīsus un 5 minūtes pasautē.
5
Pielej atlikušo buljonu un turpina sautēt 15-20 minūtes.
6
Kad plovs gatavs, to liek uz iepriekš sasildīta šķīvja, rotā ar tomātu šķēlītēm.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit