50Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
200 gpupiņas3 burkāni0.5 seleriju sakne1 sīpols2 tomāti2 čili pipari pētersīļi piparmētras eļļa sāls sviests
Pagatavošana
1
Pupiņas iemērc aukstā ūdenī uz 3-4 stundām, pēc tam ūdeni nolej, pupiņas nomazgā, pārlej tīru ūdeni un vāra uz lēnas uguns māla podiņā.
2
Podiņā pievieno sviestu, smalki sagrieztu burkānu, sīpolus un seleriju. Sagriezto piparu pievieno vēlāk.
3
Kad pupiņas paliek mīkstas, pievieno sarīvētu tomātu, piparmētras, sāli un turpina vārīt 15-20 minūtes.
4
Pirms pasniegšanas pārkaisa sagrieztus pētersīļus.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit