8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
300 gsarkanās vai baltās pupiņas2 sīpoli ķiploka daiviņas ĒKtomātu pasta sviests pētersīļu vai kindzas zaļumi malti sarkanie pipari sāls
Pagatavošana
1
Pupiņas iemērc uz dažām stundām, nolej. Pupiņas liek katlā, pārlej ar svaigu, aukstu ūdeni un vāra līdz pusgatavas. Tad liek māla podiņā, pāri liek smalki sagrieztus sīpolus, ķiplokus, sagrieztus zaļumus, piparus un sāli.
2
Visu pārlej ar karstu ūdeni, lai knapi nosedz pupiņas. Liek cepeškrāsnī un cep. 5-7 minūtes pirms cepšanas beigām pievieno tomātu pastu.
3
Pupiņas pasniedz karstas un pirms pasniegšanas pieliek sviesta piciņu.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit