pupiņu biezzupa krēmzupa zupa baltās pupiņas
Foto: Shutterstock
Ātri un vienkārši pagatavojama krēmzupa no baltajām pupiņām.
60Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
50 gbaltās pupiņas150 gpiens5 gsviests600 gūdens sāls rozmarīns

Pagatavošana

1

Pupiņas nomazgā, ieber katlā ar verdošu ūdeni un vāra uz mazas uguns, kamēr mīkstas. Ātrajā variantā izmanto konsevētas pupiņas ar visu šķidrumu, tās berot katlā, pievienojot ūdeni vai buljonu pēc vēlamā biezuma, un vārot vien 5-7 minūtes.

2

Novārītās pupiņas izberž caur sietu, pievieno sāli, uzsildītu pienu un vāra trīs minūtes.

3

Gatavai zupai pieliek sviestu un kapātu rozmarīnu.

*Īpaši ātram rezultātam var izmantot konservētas baltās pupiņas.

Iesūtīja: Elitiņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!