60Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
50 gbaltās pupiņas150 gpiens5 gsviests600 gūdens sāls rozmarīns
Pagatavošana
1
Pupiņas nomazgā, ieber katlā ar verdošu ūdeni un vāra uz mazas uguns, kamēr mīkstas. Ātrajā variantā izmanto konsevētas pupiņas ar visu šķidrumu, tās berot katlā, pievienojot ūdeni vai buljonu pēc vēlamā biezuma, un vārot vien 5-7 minūtes.
2
Novārītās pupiņas izberž caur sietu, pievieno sāli, uzsildītu pienu un vāra trīs minūtes.
3
Gatavai zupai pieliek sviestu un kapātu rozmarīnu.
*Īpaši ātram rezultātam var izmantot konservētas baltās pupiņas.
Iesūtīja: Elitiņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit