120Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
5 lūdens2 glāzespupiņas kartupeļi sīpoli1 burkāns1 ĒKtomātu sula lauru lapa kindza (pētersīļi)3 ĒKaugu eļļa
Pagatavošana
1
Aplej pupiņas ar aukstu ūdeni, uzvāra, nokāš, aplej vēlreiz ar aukstu ūdeni un vāra 1 stundu.
2
Tad pievieno kubiciņos sagrieztus kartupeļus, apceptus burkānus, sīpolus un tomātu sulu. Vāra, kamēr gatavs.
3
Īsi, pirms zupa gatava, pievieno lauru lapu un smalki sagrieztu kinzu. Var pievienot arī ķiploku.
Iesūtīja: Elitiņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit