40Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 sīpoli2 bundžas konservētu pupiņu1 kgteļa gaļas ribiņas1 burkāni4 kartupeļi sāls2 lauru lapas pēc garšassmaržīgie pipari
Pagatavošana
1
Aukstā ūdenī liek vārīties gaļu, sākumā noputo, tad pievieno lauru lapu, piparus un zem vāka vāra 1.5 stundas uz nelielas liesmas.
2
Kad gaļa gatava, buljonu nokāš, gaļu izņem, liek bļodā. pārkaisa ar sāli.
3
Buljonu lej atpakaļ katlā, pievieno gabaliņos sagrieztus burkānus, sīpolus, kartupeļus un vāra.
4
Kad dārzeņi mīksti, lej klāt konservētās pupiņas ar visu šķidrumu.
5
Kad zupa "uzmet burbuli", tā ir gatava. Ēdot piekož klāt ribiņas.
Iesūtīja: Janochka
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit