12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 glāzebaltās pupiņas100 gnetrekns brokastu bekons1 sīpols2 burkāni2 seleriju kāti3 ĒKaugu eļļa8 glāzesdārzeņu buljons2 zariņi rozmarīna2 lauru lapas400 gkonservēti tomāti savā sulā sāls malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Pupiņas mērcē aukstā ūdenī 10-12 stundas, pēc tam sietā notecina.
2
Katliņā uzkarsē eļļu, apcep plānās šķēlītēs sagrieztu bekonu, pievieno sagrieztus sīpolus un maisot cep 3 minūtes.
3
Pievieno sīki sagrieztus burkānus, seleriju kātus, vienu rozmarīnu zariņu, lauru lapas un pupiņas. Visu maisot apcep 2-3 minūtes.
4
Pievieno buljonu, vāra vienu stundu uz lēnas liesmas, līdz pupiņas mīkstas.
5
Izņem lauru lapas, rozmarīnu, pievieno sasmalcinātus tomātus, sāli, piparus pēc garšas. Vāra vēl 3-5 minūtes. Pasniedzot rotā ar kapātu rozmarīnu.
Iesūtīja: Lilita
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit