180Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgrabarberu kāti1 kgcukurs1 citronu sula un rīvēta miziņa1 vanilīna cukurs
Pagatavošana
1
Svaigi grieztiem, sulīgiem rabarberu kātiem nogriež lapas, visā garumā novelk miziņas un sagriež 1,5 – 2 cm lielos gabaliņos.
2
Pievieno citrona sulu, miziņu, vanilīna cukuru, pārber cukuru, visu izmaisa un atstāj ievilkties uz 2 stundām, līdz rodas šķidrums.
3
Katlu liek uz uguns, uzkarsē, līdz sāk vārīties, uguni nogriež mazāku un ievārījumu vāra, regulāri noņemot putas, ~40 minūtes.
Ievārījumu var uzglabāt ilgstoši.
Iesūtīja: Agri
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit