rabarberu rausis
Foto: Shutterstock
Rabarberu - krējuma pīrāgs, ko derētu nogaršot. Pavisam ātram rezultātam izmanto veikalā nopērkamo rauga mīklu.
50Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 12
rabarberi rauga mīkla4 gab.olas1 glāzecukurs1 glāzeskābs krējums vaniļa

Pagatavošana

1

Rauga mīklu izveltnē un izklāj ar to ietaukotu cepamo veidni, veidojot groziņu ar maliņām.

2
3

Rabarberus nomizo, sagriež gabaliņos un uzliek uz mīklas.

4

Olas saputo ar cukuru un vanilīnu. Iemaisa krējumu un pārlej rabarberus.

5

Pīrāgu liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep gatavu 40-45 minūtes, līdz maliņas zeltainas

Iesūtīja: rita

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!