
25Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
250 grabarberi500 mlūdens100 gcukurs50 gkartupeļu milti citrona miziņa
Pagatavošana
1
Rabarberiem noņem miziņu, sagriež gabaliņos.
2
Miziņas pārlej ar aukstu ūdeni, uzvāra un nolej sietā.
3
Novārījumam pievieno sagrieztus rabarberus, cukuru, citrona miziņu un vāra, līdz rabarberi mīksti.
4
Kamēr ķīselis vārās, pievieno aukstā ūdenī izšķīdinātu cieti un uzvāra.
5
Ķīseli lej dziļajos šķīvjos, pārkaisa ar cukuru, lai neveidojas plēvīte un atdzesē.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit