50Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
3 gab.olas3 ĒKmilti1 ĒKkartupeļu milti1 TKcepamais pulveris5 ĒKcukurs5 gab.rabarberi1 gab.apelsīns sviests pēc garšaspūdercukurs
Pagatavošana
1
Saputo olu baltumus vieglās putās, tad atsevišķi olu dzeltenumus sakuļ ar cukuru. Rabarberus nomizo, sagriež gabaliņos.
2
Saputotiem olu dzeltenumiem pieber miltus, kartupeļu miltus un cepamo pulveri. Pievieno rīvētu apelsīna miziņu un sulu. Mīklā iemaisa olu baltumus.
3
Pannu iesmērē ar sviestu (margarīnu) tā pabiezāk.
4
Pusi sagriezto rabarberu vienmērīgi ieber pannā. Pārlej ar mīklu. Mīklu vienmērīgi pārber ar atlikušajiem rabarberiem.
5
Cep ~ 40 minūtes 175ºC, līdz kūka ir zeltaina.
6
Gatavu pārkaisa ar ūdercukuru.
Iesūtīja:
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniCepeškrāsnsPasniegt atdzesētuApelsīniCepamais pulverisKartupeļu cieteCukursMiltiOlasPūdercukursRabarberiSviestsTortes un kūkasviegli
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit