Foto: Shutterstock
Garda un atspirdzinoša rabarberu kvasa recepte.
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

500 grabarberi1.5 lūdens1 glāzecukurs15 graugs

Pagatavošana

1

Rabarberus nomizo, sagriež, liek ūdenī un vāra uz mazas uguns mīkstus.

2

Novārījumu izkāš, pievieno cukuru un izšķīdinātu raugu.

3

Raudzē vienu diennakti, atkal izkāš, pēc tam pilda pudelēs, aizvāko un 2-3 dienas patur vēsumā.

4

Krāsai var pievienot karamelizētu cukuru vai dzērveņu vai jāņogu sulu.

5

Gatavošanas laiks: 2-3 dienas

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!