4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
500 grabarberi1.5 lūdens1 glāzecukurs15 graugs
Pagatavošana
1
Rabarberus nomizo, sagriež, liek ūdenī un vāra uz mazas uguns mīkstus.
2
Novārījumu izkāš, pievieno cukuru un izšķīdinātu raugu.
3
Raudzē vienu diennakti, atkal izkāš, pēc tam pilda pudelēs, aizvāko un 2-3 dienas patur vēsumā.
4
Krāsai var pievienot karamelizētu cukuru vai dzērveņu vai jāņogu sulu.
5
Gatavošanas laiks: 2-3 dienas
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit