35Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
10 rabarberu kāti6 glāzesūdens9 ĒKmanna cukurs
Pagatavošana
1
Rabarberus nomizo, sagriež gabaliņos, pievieno ūdeni un uzliek vārīties.
2
Kad rabarberi sāk jukt, lēni maisot pievieno mannu un maisot nedaudz pavāra, līdz manna uzbriest.
3
Noņem no uguns un atdzesē.
4
Masu puto ar mikseri, pieber cukuru pēc garšas un turpina putot, kamēr sakuļ uzputeni.
5
Pasniedz ar aukstu pienu.
Iesūtīja: Anitas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit