rassoļņiks
Foto: Shutterstock
Sātīgas pusdienu maltītes rasoļņiks ar kūpinātu desu.
60Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

0.5 glāzegrūbas1 sīpols3 kartupeļi200 gkūpināta desa4 sālīti vai skābēti gurķi2 lauru lapas4 smaržīgie pipari1 ĒKtomātu pasta

Pagatavošana

1

Liek vārīties iepriekš vairākos ūdeņos noskalotas un izmērcētas grūbas, pēc 20-30 minūtēm, kad grūbas jau teju mīkstas, pieliek gabaliņos sagrieztus kartupeļus, sīpolus un sasmalcinātu kūpināto desu.

2

Kad kartupeļi mīksti, liek klāt sarīvētus sālītos/skābētos gurķus, lauru lapas, piparus, tomātu pastu. Kad zupiņa uzmet burbuli, ēdiens gatavs!

Iesūtīja: Snika

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!