60Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
0.5 glāzegrūbas1 sīpols3 kartupeļi200 gkūpināta desa4 sālīti vai skābēti gurķi2 lauru lapas4 smaržīgie pipari1 ĒKtomātu pasta
Pagatavošana
1
Liek vārīties iepriekš vairākos ūdeņos noskalotas un izmērcētas grūbas, pēc 20-30 minūtēm, kad grūbas jau teju mīkstas, pieliek gabaliņos sagrieztus kartupeļus, sīpolus un sasmalcinātu kūpināto desu.
2
Kad kartupeļi mīksti, liek klāt sarīvētus sālītos/skābētos gurķus, lauru lapas, piparus, tomātu pastu. Kad zupiņa uzmet burbuli, ēdiens gatavs!
Iesūtīja: Snika
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit