Foto: Shutterstock
Reņģes sīpolu marinādē - ideālai uzkodai pie kāda graķīša.
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

renģes sāls milti sīpoli etiķis 9%2 gab.rozmarīns, svaigs

Pagatavošana

1

Iztīrītas reņģes liek lielā bļodā, apkaisa ar sāli un samaisa.

2

Reņģes nedaudz apvārta miltos un cep. Milti piedod kraukšķīgumu un sulīgumu.

3

Paralēli nomizo daudz sīpolus un sagriež gredzenos. Sīpolus liek bļodā un aplej ar etiķi. Sīpoli samarinējas, kamēr reņģes cepas. Jo reņģu cepšana ir bezgalīga.

4

Tad atkal lielā bļodā kārtām liek izceptās reņģes, marinētos sīpolus, tad atkal reņģes, sīpolus... līdz viss salikts. Karstas reņģes noņem sīpoliem sīvumu (nu etiķis arī). Uzglabā ledusskapī.

5

Ja vēlas, aromātam var pievienot rozmarīna zariņus.

Iesūtīja: Taiga

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!