6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
renģes sāls milti sīpoli etiķis 9%2 gab.rozmarīns, svaigs
Pagatavošana
1
Iztīrītas reņģes liek lielā bļodā, apkaisa ar sāli un samaisa.
2
Reņģes nedaudz apvārta miltos un cep. Milti piedod kraukšķīgumu un sulīgumu.
3
Paralēli nomizo daudz sīpolus un sagriež gredzenos. Sīpolus liek bļodā un aplej ar etiķi. Sīpoli samarinējas, kamēr reņģes cepas. Jo reņģu cepšana ir bezgalīga.
4
Tad atkal lielā bļodā kārtām liek izceptās reņģes, marinētos sīpolus, tad atkal reņģes, sīpolus... līdz viss salikts. Karstas reņģes noņem sīpoliem sīvumu (nu etiķis arī). Uzglabā ledusskapī.
5
Ja vēlas, aromātam var pievienot rozmarīna zariņus.
Iesūtīja: Taiga
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit