Foto: Shutterstock
Cūkas ribiņu recepti saldskābā mērcē iesaka portāla "Cālis" lietotājs Rakaris.
120Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
1.5 kgribiņas sāls melnie pipari3 gab.ķiploka daiviņas ingvera sakne 2cm2 ĒKsojas mērce1 ĒKcukurs3 ĒKvīns2 ĒKhoi sin ķīniešu mērces2 ĒKtomātu pasta

Pagatavošana

1

Cūkas ribiņas sagriež gabaliņos, apber ar sāli un pipariem. Liek cepeškrāsnī 140 grādos uz 90 minūtēm.

2

Pa to laiku sarīvē ķiploka daiviņas un ingvera sakni, sajauc ar sojas mērci, cukuru, vīnu, hoi sin ķīniešu mērci un tomātu pastu.

3

Maisījumu uzkarsē un pārlej ribiņām.

4

Pārregulē cepeškrāsni uz 180 grādiem un cep 20 - 30 minūtes.

"Es izmēģināju arī ar pirksta biezumā sagrieztām kakla karbonādes strēmelēm, ir pat vēl labāk un nav krāmēšanās ar kauliem!" iesaka Rakaris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!