120Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1.5 kgribiņas sāls melnie pipari3 gab.ķiploka daiviņas ingvera sakne 2cm2 ĒKsojas mērce1 ĒKcukurs3 ĒKvīns2 ĒKhoi sin ķīniešu mērces2 ĒKtomātu pasta
Pagatavošana
1
Cūkas ribiņas sagriež gabaliņos, apber ar sāli un pipariem. Liek cepeškrāsnī 140 grādos uz 90 minūtēm.
2
Pa to laiku sarīvē ķiploka daiviņas un ingvera sakni, sajauc ar sojas mērci, cukuru, vīnu, hoi sin ķīniešu mērci un tomātu pastu.
3
Maisījumu uzkarsē un pārlej ribiņām.
4
Pārregulē cepeškrāsni uz 180 grādiem un cep 20 - 30 minūtes.
"Es izmēģināju arī ar pirksta biezumā sagrieztām kakla karbonādes strēmelēm, ir pat vēl labāk un nav krāmēšanās ar kauliem!" iesaka Rakaris.
Ass un pikants ēdiensĶīniešu nacionālā virtuveCūkas ribiņasIngversSarkanvīnsSojas mērceTomātu pastaĶiplokiviņšRibiņas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit