grilētas ribiņas gaļa
Foto: Shutterstock
Ribiņas marinādē ar kartupelīšiem – kārtīgām pusdienām vai vakariņām gan pašu ģimenei, gan viesiem.
120Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

svaigas ribiņas kartupeļi olīveļļa citronu sula1 ķiploks "Vegeta" Tabasco mērce malti melnie pipari margarīns dilles "Vegeta" garšvielas

Pagatavošana

1

Pagatavo šādu marinādi: olīveļļa, citrona sula, saspiests ķiploks, "Vegeta", mazliet "Tabasco" mērces, pipariņi.

2

Nelielus, gaļīgus ribiņu gabaliņus uz pāris stundām liek (apviļā) marinādē, tad cep uz grila vai cepeškrāsnī grila režīmā. Pasniedz ar dārzeņu salātiem un folijā ceptiem kartupelīšiem.

3

Kartupeļus sagatavo tā: kārtīgi noberztus un notīrītus kartupeļus (vislabāk jaunos) pārgriež uz pusēm vai 4 daļās, griezuma pusi apsmērē ar mazliet margarīna, apviļā diļļu un "Vegetas" maisījumā, saspiež sagriezto kartupeli kopā, ietin folijā un cep vai grilā vai cepeškrāsnī.

Šī ir manas ģimenes un viesu mīļākā recepte, kas topā (vasarā īpaši) vai katru sestdienas vakaru!

Iesūtīja: Xristy

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!