40Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
1.5 glāzerīsi0.5 glāzepiens2.5 glāzesūdens3 ĒKcukurs0.5 TKkanēlis4 ĒKsviests sāls
Pagatavošana
1
Katlā ielej ūdeni, uzvāra, pievieno rīsus, uzliek vāku, vāra 10-15 minūtes uz lielas uguns, tad uguni samazina un turpina vārīt 5-7 minūtes.
2
Rīsus pārliek citā traukā, pievieno karstu pienu, cukuru, garšvielas, sviestu un 3-4 minūtes liek sakarsētā cepeškrāsnī.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit