35Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
ūdens rīsi piens sāls cukurs sviests
Pagatavošana
1
Katliņā uzvāra ūdeni - ~ 1/4 katliņa. Piemet šķipsnu sāls.
2
Pieber rīsus, nu tā, lai tie rīsi brīvi izvārītos un nepiedegtu. Rīsus vāra, līdz mīksti.
3
Pieber rozīnes un nedaudz pavāra. Rozīnes, kā nu garšo, man bija apmēram tik daudz, cik rīsi.
4
Pieber cukuru, pielej pienu tā, lai nebūtu zupa ūdeņaina, bet, lai būtu piena zupa. Vāra.
5
Sāli un cukuru regulē pēc garšas. Uzvāra. Piemet sviesta piciņu un gatavs!
*zupa lieliski garšo, ja tai papildus pievieno iepriekš nomērcētas, sasmalcinātas mandeles
Iesūtīja: Lora
BrokastisLaunagsĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni bērniemĒdieni veģetāriešiemĀrstnieciskais uztursPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasPiensRīsiPiena zupasIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit