Foto: Shutterstock
Viens no vienkāršākajiem un gardākajiem saldēdieniem - rīsu krēms ar saldo krējumu! Ēd tāpat vai ar ogu ķīseli!
60Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
100 grīsi ūdens sāls200 gsaldais krējums60 gcukurs želatīns citrona miziņa, vaniļa

Pagatavošana

1

Rīsus noskalo, liek verdošā sālsūdenī un vāra līdz mīksti. Tad ūdeni nolej, rīsus notecina un atdzesē.

2

Krējumu ar cukuru un garšvielām (vaniļu vai citrona miziņu) saputo, pievieno izšķīdinātu želatīnu un iecilā rīsus.

3

Pilda traukā un atdzesē.

Iesūtīja: Trīne

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!