60Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
100 grīsi ūdens sāls200 gsaldais krējums60 gcukurs želatīns citrona miziņa, vaniļa
Pagatavošana
1
Rīsus noskalo, liek verdošā sālsūdenī un vāra līdz mīksti. Tad ūdeni nolej, rīsus notecina un atdzesē.
2
Krējumu ar cukuru un garšvielām (vaniļu vai citrona miziņu) saputo, pievieno izšķīdinātu želatīnu un iecilā rīsus.
3
Pilda traukā un atdzesē.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit