20Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
125 gRokfora siers400 gķīnas kāposts0.75 glāzesaldais krējums5 ĒKcitronu sula malti pipari
Pagatavošana
1
Rokforas sieru sarīvē, pievieno citronu sulu un saldo krējumu, pieber piparus.
2
Masu maisa, līdz tā kļūst viendabīga.
3
Ķīnas kāpostu smalki sagriež, liek salātu traukā, pārlej ar siera masu un samaisa.
4
Rotā ar zaļumiem un maziem siera gabaliņiem.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit