<a rel="cc:attributionURL" href="http://www.flickr.com/photos/lizdavenportcreative/">Liz Davenport</a> / <a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by/2.0/deed.en">cc</a>
Rokforas siers un Ķīnas kāposti – neparasta, bet smeķīga garšu kombinācija.
20Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

125 gRokfora siers400 gķīnas kāposts0.75 glāzesaldais krējums5 ĒKcitronu sula malti pipari

Pagatavošana

1

Rokforas sieru sarīvē, pievieno citronu sulu un saldo krējumu, pieber piparus.

2

Masu maisa, līdz tā kļūst viendabīga.

3

Ķīnas kāpostu smalki sagriež, liek salātu traukā, pārlej ar siera masu un samaisa.

4

Rotā ar zaļumiem un maziem siera gabaliņiem.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!