180Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
liellopa pleca daļas gaļa sāls melnie pipari PUDIŅAM:1 tasemilti1 tasepiens1 TKrapšu eļļa2 gab.olas sāls
Pagatavošana
1
Uzkarsē cepeškrāsni, gaļu pārkaisa ar sāli un pipariem, liek cepampannā, cep 25 minūtes, samazina temperatūru un vēl cep 50 minūtes, līdz gatava.
2
Miltus, pienu, sāli, eļļu un olas iejauc bļodā, maisak, kamēr mīkla ir bieza. Atstāj uz stundu.
3
Uzkarsē cepeškrāsni, ietauko apaļu pannu, ielej masu un cep 30 minūtes, kamēr tā uzpūšas. Pasniedz kopā ar rostbifu.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit