100Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
250 gmargarīns2 gab.olas1 glāzekefīrs3 glāzesmilti0.5 TKsoda cukurs250 gsviests1 glāzecukurs1 glāzemilti2 ĒKrozīnes1 TKkanēlis vaniļa
Pagatavošana
1
Mīkla: margarīnu samīca, saberž ar kefīru un 1 olu. Turpinot kult, pa porcijām iemaisa miltus un dzēstu sodu. Mīklu maisa līdz tā kļūst viendabīga, mīksta un uz 1 stundu liek ledusskapī.
2
Drupačas: sviestu izkausē uz mazas uguns, pievieno cukuru, kanēli un miltus. Visu ar pirkstiem samīca, jāveidojas lielām drupačām. Pievieno rozīnes un uzmanīgi iemaisa.
3
Atdzisušo mīklu izrullē, bet ne biezāku par 5-6 mm. Vienmērīgi pārkaisa drupačas, sarullē ruletē un sagriež šķēlītēs.
4
"Gliemezīšus" liek uz cepamās veidnes (neietaukotas), pārziež ar sakultu olu un pārkaisa cukuru.
5
Liek cepties sakarsētā cepeškrāsnī un cep 20-25 minūtes 200*C.
6
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit