45Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
250 grudzu milti1 glāzemedus60 gsabrūnināts cukurs50 gcitrons0.5 TKsoda muskatrieksts kanēlis ingvers krustnagliņas
Pagatavošana
1
Medu uzkarsē, lēni maisot, pievieno kopā ar maltām garšvielām izsijātus miltus.
2
Uz pannas sabrūnina cukuru.
3
Citronu sagriež mazos gabaliņos, remdenā ūdenī izšķīdina dzeramo sodu.
4
Mīklu labi samīca un uz pāris dienām atstāj siltā vietā.
5
Pirms cepšanas mīklu izveltnē plānā kārtā, izspiež figūras vai sagriež gabalos, cep vidējā siltumā uz labi ietaukotas plāts.
6
Ja vēlas, tad vēl karstas pārlej ar cukura glazūru.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit