Foto: Shutterstock
Nedaudz citādākas piparkūkas, kuras gatavo no rudzu miltiem.
45Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

250 grudzu milti1 glāzemedus60 gsabrūnināts cukurs50 gcitrons0.5 TKsoda muskatrieksts kanēlis ingvers krustnagliņas

Pagatavošana

1

Medu uzkarsē, lēni maisot, pievieno kopā ar maltām garšvielām izsijātus miltus.

2

Uz pannas sabrūnina cukuru.

3

Citronu sagriež mazos gabaliņos, remdenā ūdenī izšķīdina dzeramo sodu.

4

Mīklu labi samīca un uz pāris dienām atstāj siltā vietā.

5

Pirms cepšanas mīklu izveltnē plānā kārtā, izspiež figūras vai sagriež gabalos, cep vidējā siltumā uz labi ietaukotas plāts.

6

Ja vēlas, tad vēl karstas pārlej ar cukura glazūru.


Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!