Foto: Shutterstock
Rupjmaizes kārtojums - gards, bet ne pārāk salds deserts.
120Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
2 glāzesrīvēta rudzu maize1 glāzebrūklenes vai dzērvenes1 glāzesaldais krējums4 ĒKcukurs kanēlis

Pagatavošana

1

Sarīvēto maizi sajauc ar kanēli. Ogas sablenderē kopā ar pusi no cukura.

2

Saldēdiena traukā kārto pamīšus maizi un ievārījumu, lai pēdējā ir maizes kārta.

3

Noliek vēsumā 2 stundas ievilkties.

4

Saldo krējumu saputo ar cukuru.

5

Pirms pasniegšnas uzliek putukrējumu ar kaudzīti.

6

Rotā ar svaigiem vai konservētiem augļiem.

Iesūtīja: Aina K.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!