120Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
2 glāzesrīvēta rudzu maize1 glāzebrūklenes vai dzērvenes1 glāzesaldais krējums4 ĒKcukurs kanēlis
Pagatavošana
1
Sarīvēto maizi sajauc ar kanēli. Ogas sablenderē kopā ar pusi no cukura.
2
Saldēdiena traukā kārto pamīšus maizi un ievārījumu, lai pēdējā ir maizes kārta.
3
Noliek vēsumā 2 stundas ievilkties.
4
Saldo krējumu saputo ar cukuru.
5
Pirms pasniegšnas uzliek putukrējumu ar kaudzīti.
6
Rotā ar svaigiem vai konservētiem augļiem.
Iesūtīja:
Mātes dienas ēdieniBrūklenesRupjmaizeSaldais krējumsKārtojumi un šarlotesPasniegt nākamajā dienāBez termiskas apstrādes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit