60Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
0.5 kgkartupeļi1 gab.tomāts100 gmocarella100 gkūpināts cūkgaļas šķiņķis rozmarīns2 gab.olas4 ĒKpiens sāls1 gab.ķiploka daiviņa50 gcietais siers
Pagatavošana
1
Kartupeļus izvāra ar mizu, atdzesē un nomizo. Sagriež šķēlītēs.
2
Tomātu un mocarellas sieru arī sagriež šķēlītēs.
3
Kopā ar kartupeļiem tomātu un sieru kārto ietaukotā karstumizturīgā veidnē, uzkaisa virsū kubiņos sagriezta kūpināta cūkgaļas šķiņķa.
4
Pārber ar nedaudz saplūkātām rozmarīna lapiņām.
5
Sakuļ olas ar pienu, pievieno nedaudz sāls un smalki sakapātu vai spiedē saspiestu ķiploka daiviņu. Masu pārlej kartupeļiem, tomātiem un sieram veidnē.
6
Pārkaisa ar rīvēto sieru, liek uzkarsētā cepeškrāsnī uz pusstundu 200 grādos.
Iesūtīja: VecPoga
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit