Foto: Shutterstock
Kartupeļu sacepums ar rozmarīnu, mocarellu un kūpinātu šķiņķi.
60Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
0.5 kgkartupeļi1 gab.tomāts100 gmocarella100 gkūpināts cūkgaļas šķiņķis rozmarīns2 gab.olas4 ĒKpiens sāls1 gab.ķiploka daiviņa50 gcietais siers

Pagatavošana

1

Kartupeļus izvāra ar mizu, atdzesē un nomizo. Sagriež šķēlītēs.

2

Tomātu un mocarellas sieru arī sagriež šķēlītēs.

3

Kopā ar kartupeļiem tomātu un sieru kārto ietaukotā karstumizturīgā veidnē, uzkaisa virsū kubiņos sagriezta kūpināta cūkgaļas šķiņķa.

4

Pārber ar nedaudz saplūkātām rozmarīna lapiņām.

5

Sakuļ olas ar pienu, pievieno nedaudz sāls un smalki sakapātu vai spiedē saspiestu ķiploka daiviņu. Masu pārlej kartupeļiem, tomātiem un sieram veidnē.

6

Pārkaisa ar rīvēto sieru, liek uzkarsētā cepeškrāsnī uz pusstundu 200 grādos.

Iesūtīja: VecPoga

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!