Sastāvdaļas 2 burkām pa 300 ml.
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
4 gab.citroni100 gcukurs100 ggaišais rums10 gJamikas piparu graudi2 gab.kaltēti čili sāls
Pagatavošana
1
Citronus nomazgāt karstā ūdenī, nosusināt, sagriež 4 daļās. Katru ceturto daļu sagriezt 0,5 cm lielos gabaliņos.
2
Katlā likt cukuru, pieliet rumu, vārīt uz vidējas uguns, ik pa laikam apmaisot, 5 minūtes līdz veidojas sīrups.
3
Piparus un čili saberzt kopā ar sāli un likt kopā ar citrona gabaliņiem-sīrupā. Uzlikt vāku, vārīt uz lēnas uguns 10-15 minūtes.
4
Burkas "applaucē" ar verdošu ūdeni, apgriež otrādi un ļauj ūdenim notecēt. Sacukurotos citronus liek burkās, burkas aizvāko, atdzesē-apgriežot laiku pa laikam burkas.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit