Sastāvdaļas
Pagatavošana
Fetas sieru, smalki samaltu biezpienu, majonēzi, sasmalcinātus zaļumus, citrona sulu un sakapātus ķiplokus sastāvdaļas sajauc viendabīgā krēma masā.
Tuncim nolej šķidrumu, gurķus sagriež šķēlēs, sīpolu smalki sakapā.
Nelielā bļodā sajauc tunci ar citronu sulu, sāli un sarkanā sīpola gabaliņiem. Atstāj uz dažām minūtēm ievilkties.
Sendviča šķēles izkārto kūkas veidnē un ieziež ar 1/3 krēma masas, kārto saplucinātas salātu lapas, svaigo gurķu šķeles un tunča masu.
Liek nākamo sendviču kārtu, atkārtoti apziež ar 1/3 krēma masu un izkārto atlikušos salātus, gurķus un tunča masu.
Tad seko pēdējā kārta ar maizi, to apziež ar atlikušo krēma masu, atliekot arī malu apsmērēšanai. Veidni liek ledusskapī vismaz uz 2 stundām.
Kad kūka izņemta no veidnes, apsmērē malas ar atlikušo krēmu un dekorē ar zaļumiem, gurķa šķēlēm vai ko citu.