10Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
biezpiens cukurs salds vai skābs krējums rīvēta citrona miziņa konservēts persiks
Pagatavošana
1
Sataisa saldu biezpiena (to iepriekš izberž caur sietu) masu ar saldo vai skābo krējumu, rīvētu citrona vai apelsīna miziņu un cukuru pēc garšas.
2
Ar karoti liek uz šķīvja un saplacina. Masas vidū liek konservēta persika pusīti ar griezuma vietu uz leju - iznāk saldas vēršacis.
Iesūtīja: klimpa
Lieldienu receptesMātes dienas ēdieniPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBiezpiensCitroniSkābais krējumsCiti saldēdieniBez termiskas apstrādesKonservēti persiki
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit