20Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
250 gvistas vai cūkgaļas fileja1 ĒKaugu eļļa250 gsaldētu dārzeņu maisījums vokam1 gab.paciņa Santa Maria saldskābās vok mērces olu nūdeles saujasezama sēklas0.5 čili pipars
Pagatavošana
1
Verdošā sālsūdenī liek olu nūdeles un vāra 5–10 minūtes, tad nokāš tās.
2
Pannā uzkarsē eļļu un strauji apcep plānās strēmelītēs sagrieztu gaļu, līdz tā gandrīz gatava.
3
Pievieno dārzeņus (var arī svaigus) un maisot cep 2–3 minūtes.
4
Pievieno saldskābo mērci, kapātu čili piparu, nūdeles un, nepārtraucot maisīšanu, karsē vēl pāris minūtes.
5
Pirms pasniegšanas pārkaisa ar grauzdētām sezama sēklām.
Iesūtīja: Maria
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit