60Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
vidēja lieluma kartupeļi1 kgsāls siers krējums ķiploks zaļumi
Pagatavošana
1
Kartupeļus ar visu mizu kārtīgi nomazgā.
2
Uz cepešpannas uzber kilogramu sāls. Izlīdzina. Uz sāls liek nomazgātos kartupeļus.
3
Cepešpannu liek krāsnī un cep kartupeļus, kamēr gatavi. Apmēram 40-45 minūtes.
4
Gatavos kartupeļus pasniedzot, iegriež un iegriezuma vietā uzlej mērci – smalki sarīvēts siers, krējums, piespiests ķiploka un zaļumi.
Iesūtīja: Mamma
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit