40Minūtes
14Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
500 gšampinjoni120 gmilti100 mlgaišais alus2 ĒKeļļa2 gab.olu baltumi0.5 TKmajorāns0.5 TKraudene eļļa250 gjogurts2 gab.ķiploka daiviņas lociņi sāls pipari garšvielas
Pagatavošana
1
Šampinjonus notīra, lielākos pārgriež uz pusēm.
2
Mīklai: miltiem pievieno alu, eļļu, garšvielas, samaisa. Saputo olu baltumus un iecilā mīklā.
3
Šampinjonus iemērc mīklā un ātri apvāra verdošā eļļā. Liek uz salvetēm, lai notek liekās taukvielas.
4
Mēcei: sakuļ jogurtu ar sasmalcinātiem ķiplokiem, lociņiem, sāli, pipariem un garšvielām.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit