Foto: Shutterstock
Gardai uzkodai šampinjoni mīklā ar ķiploku mērci.
40Minūtes
14Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
500 gšampinjoni120 gmilti100 mlgaišais alus2 ĒKeļļa2 gab.olu baltumi0.5 TKmajorāns0.5 TKraudene eļļa250 gjogurts2 gab.ķiploka daiviņas lociņi sāls pipari garšvielas

Pagatavošana

1

Šampinjonus notīra, lielākos pārgriež uz pusēm.

2

Mīklai: miltiem pievieno alu, eļļu, garšvielas, samaisa. Saputo olu baltumus un iecilā mīklā.

3

Šampinjonus iemērc mīklā un ātri apvāra verdošā eļļā. Liek uz salvetēm, lai notek liekās taukvielas.

4

Mēcei: sakuļ jogurtu ar sasmalcinātiem ķiplokiem, lociņiem, sāli, pipariem un garšvielām.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!