25Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 10
10 gab.portobello sēnes1 gab.sīpols8 ĒKkausētā siera "Dzintars" (bez piedevām)1 ĒKsviests
Pagatavošana
1
Sēnes nomazgā, nolej sietā, izņem kātiņus, bet uzmanīgi, lai nesabojātu cepurītes.
2
Kātiņus un sīpolus smalki sagriež, apcep sakarsētā sviestā uz pannas zeltainus. Kamēr masa vēl karsta, pievieno kausēto sieru.
3
Garšvielas nevajag, jo siers ir sāļš.
4
Sakarsē krāsni 200 grādus karstu.
5
Ar gatavo masu piepilda sēņu cepurītes un liek cepties uz 5–7 minūtēm.
Iesūtīja: Ieva
Ziemassvētku receptesLieldienu receptesDārzeņu un sēņu uzkodasKarstās uzkodasŠampinjoniSēņu ēdieniMārtiņdienas cienastsKausētais siers
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit