15Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
šampinjoni sīpoli žavēta gaļa milti piens saldais vai skābs krējums
Pagatavošana
1
Šampinjonus nomazgā, sagriež šķēlītēs uz pannas kopā ar sīpoliem (var arī žāvētu gaļiņu) apcep.
2
Ja grib tādu garāku mērci, tad miltus iemaisa ūdenī vai pienā un lej virsū šampinjoniem, lai sabiezē. Uzlej saldo vai skābo krējumu un pakarsē pāris minūtes.
* personīgi man patīk apceptiem šampinjoniem un sīpoliem virsū tikai labi daudz skābo krējumu. Var arī ar saldo krējumu bez miltiem, jo saldais krējums, kādu laiku pavārot, sabiezē pats.
Iesūtīja: vinčiks
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit