Sagatavotai, padzisušai mannas putrai pielej svaiga burkāna vai tomāta sulu.
Šim nolūkam burkānu rūpīgi nomazgā ar suku, applaucē ar verdošu ūdeni, viegli nokasa ar asu nazi, vēlreiz nomazgā ar vārītu ūdeni, sarīvē, ieliek ar verdošu ūdeni applaucētā marlē, izspiež sulu un to pielej mazliet padzisušai putrai; tūlīt pasniedz bērnam.
Tādu pašu putru var pagatavot ar tomātu sulu. Vidēja lieluma tomātu (40—50 g) applaucē, sagriež gabaliņos, ieliek applaucētā marlē un izspiež sulu.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit