6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 kgcūkgaļa250 gadžika300 mltomātu sula1 TKsāls3 gab.sīpoli (lieli)3 šķipsnaskaltēts baziliks
Pagatavošana
1
Cūkgaļu nomazgā un sagriež gabalos.
2
Sīpolus notīra, sagriež gredzenos. Pievieno sāli un ar rokām spēcīgi sīpolus samīca, līdz parādās no sīpoliem sula.
3
Sīpolus pievieno gaļai un ar rokām, kārtīgi izmīca. Gaļai pievieno adžiku (bet ne to, ko var veikalā nopirkt, bet to, ko var nopirkt centrāltirgū pie tantiņām, kas ir kaut nedaudz līdzīga adžikai).
4
Gaļai pievieno garšvielas, gaļu izmīca. Pielej tomātu sulu, izmīca. Ja ir laiks, tad liek zem sloga un pāris stundām, be, kamēr grils sils, gaļa arī bez stundām ilgas marinēšanas būs gatava cepšanai.
Iesūtīja: Lora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit