720Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
300 gpupiņas150 gmakaroni500 gkūpināta vista (krūtiņa)100 gmajonēze1 gab.sīpols2 gab.ķiploka daiviņas1 gab.bumbieris pētersīļi
Pagatavošana
1
Pupiņas mērcē aukstā ūdenī visu nakti, noskalo. Liek katlā ar gaļu, izvāra mīkstas, atdzesē. Šķidrumu nolej.
2
Makaronus izvāra, notecina, atdzesē.
3
Gaļu un bumbieri sagriež gabaliņos, sīpolu sakapā, ķiploku saspiež spiednē.
4
Visu sajauc ar ar majonēzi, rotā ar pētersīļu zaļumiem.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit