Gatavošana: 3—4 baltmaizes sausiņus applaucē ar verdošu, pasaldinātu ūdeni (uz 1 glāzi ūdens 1—2 tējkarotes, t. i., 10—20 g cukura).
Piebriedušus sausiņus izberzē caur sietu.
Pēc speciāla norādījuma pie putras var pielikt 1/2 tējkarotes sviesta vai uz pusglāzi putras pieliet pusglāzi verdoša piena, var arī pielikt sautētu ābolu biezeni (100 g).
*Šī biezputra būtu bērnam dodama tikai pēc speciāla norādījuma, jo dažādi putraimi no uztura viedokļa ir vērtīgāki nekā sausiņi.
Iesūtīja: V. Kiseļeva "Bērnu virtuve" LV izdevniecība Rīgā, 1952
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit