40Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
500 gmenca1 lzivju buljons4 kartupeļi1 sīpols4 ĒKtomātu pasta2 tomāti6 ķipoka daiviņas4 ĒKsviests1 citroni zaļumi pēc garšassāls pipari150 mlsaldais krējums
Pagatavošana
1
Mencu sagriež gabalos (var izmantot arī fileju), nedaudz apcep sviestā no abām pusēm. Apcepto zivi liek sautējamā traukā, pārlej ar buljonu, pievieno kartupeļu daivas, apceptus sīpolus, sasmalcinātus tomātus, tomātu pastu, sāli, piparus un smalki sakapātus ķiplokus.
2
Uzliek vāku un sautē 15-20 minūtes. Minūtes 5 pirms gatavošanas beigām pievieno saldo krējumu.
3
Sasmalcina zaļumus, kurus liek sautējumā, to pasniedzot. Visu pārslaka ar citronu sulu.
Iesūtīja: XP
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit