Foto: Shutterstock
Sautēta aļņa gaļa ar sēnēm un skābu krējumu – īpašajam mielastam.
60Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
1 kgaļņa gaļa30 gsviests100 gskābs krējums2 gab.sīpols1 gab.pētersīļa sakne2 saujassēnes1 glāzebuljons vai ūdens2 gab.kadiķogas1 gab.lauru lapa pipari sāls

Pagatavošana

1

Sēnes sagriež gabaliņos. Sīpolus nomizo, sasmalcina. Pētersīļa sakni sarīvē.

2

Gaļu sagriež gabaliņos, apbrūnina sviestā, pievieno sīpolus, sēnes, pētersīļa sakni un turpina cept 5–6 minūtes.

3

Pievieno garšvielas, buljonu un sautē aptuveni 1,5–2 stundas, līdz gaļa ir gatava.

4

Kad gaļa jau gandrīz mīksta, pievieno krējumu.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!