60Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1 kgaļņa gaļa30 gsviests100 gskābs krējums2 gab.sīpols1 gab.pētersīļa sakne2 saujassēnes1 glāzebuljons vai ūdens2 gab.kadiķogas1 gab.lauru lapa pipari sāls
Pagatavošana
1
Sēnes sagriež gabaliņos. Sīpolus nomizo, sasmalcina. Pētersīļa sakni sarīvē.
2
Gaļu sagriež gabaliņos, apbrūnina sviestā, pievieno sīpolus, sēnes, pētersīļa sakni un turpina cept 5–6 minūtes.
3
Pievieno garšvielas, buljonu un sautē aptuveni 1,5–2 stundas, līdz gaļa ir gatava.
4
Kad gaļa jau gandrīz mīksta, pievieno krējumu.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit