60Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 5
1 kgstirnas gaļa5 gab.sīpoli5 gab.tomāti1 gab.ķiploka daiviņa2 gab.lauru lapas4 gab.melnie pipari pētersīļi2 glāzessarkanvīns sāls pipari1 ĒKmilti1 glāzeaugu eļļa
Pagatavošana
1
Katlā ieliek smalki sagrieztus sīpolus, tomātus un ķiploku.
2
Garšvielas un pētersīļa lapiņas ievīsta tīrā linu audekla lupatiņā.
3
Visu aplej ar vīnu un uzvāra.
4
Gaļu sagriež gabaliņos (apmēram 5 cm), apsāla, apkaisa ar pipariem un miltiem, un ātri apgrauzdē karstā eļļā.
5
Pēc tam ieliek iepriekš sagatavotajā mērce un uz lēnas uguns sautē, kamēr gaļa mīksta.
6
Pirms pasniegšanas galdā garšvielu vīstoklīti izņem.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit