60Minūtes
14Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
300 gbaravikas (šampinjoni)1.5 kgkartupeļi300 gcukini200 gķirštomāti125 mldārzeņu buljons100 mlsaldais krējums MĒRCEI:200 gskābs krējums300 gjogurts (bez piedevām)3 ĒKolīveļla2 gab.svaiga rozmarīna zariņi3 ĒKsvaigs baziliks sāls pipari
Pagatavošana
1
Kartupeļus nomizo, sagriež daiviņās, apslaka ar eļļu un kārto cepešpannā.
2
Virsū liek rupji saplucinātu rozmarīnu.
3
Cep izkarsētā cepeškrāsnī 200*C temperatūrā 30 minūtes.
4
Cukīni sagriež ripiņās, sēnes lielos gabalos.
5
Kārto virsū kartupeļiem un cep krāsnī vēl 15 minūtes.
6
Sacepumam pārlej saldo krējumu un buljonu, pievieno tomātiņus, cep vēl piecas - desmit minūtes.
7
Pirms pasniegšanas pārkaisa ar sāli un pipariem.
8
Mērce: sasmalcinātu baziliku samaisa ar jogurtu, krējumu, pipariem un sāli. Mērci pasniedz atsevišķā traukā.
Iesūtīja: Artūrs
Ēdieni veģetāriešiemBaravikasBaziliksJogurtsOlīveļļaRozmarīnsSaldais krējumsĶirštomātiDārzeņu sacepumiDārzeņu buljonsCukīni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit